JxCat Les Planes d’Hostoles proposa un pla d’eficiència energètica per a habitatges on hi viuen persones grans

Ahir Olot Televisió va entrevistar també Eduard Llorà, únic candidat per a les Planes d’Hostoles, per Junts per Catalunya. En el seu programa, la llista té moltes propostes relacionades amb l’habitatge, les d’adquirir habitatges per a joves i necessitats socials, promoure els primers edificis municipals autosuficients i fer un pla d’eficiència energètica en certs habitatges.

Eduard Llorà, candidat de JxCat Les Planes d’Hostoles: “Pretenem ajudar a la gent gran a revisar quina és la factura elèctrica i ajudar a renegociar-la a la baixa. Ajudar-los i fer ‘plans renove’ per canviar alguns electrodomèstics que en aquest moments els puguin fer consumir més. Ajudem principalment a tota aquella gent que viu sola per tal que puguin baixar aquesta factura.