La CUP celebra el seu acte de campanya a Olot amb l’objectiu d’entrar al govern

Més d’un centenar de persones van omplir ahir la sala El Torín d’Olot a l’acte central de campanya de la CUP per a les eleccions municipals del 26 de maig, conduït pel poeta olotí David Caño. El partit va voler començar recordant els seus primers quatre anys al consistori, amb dos dels tres regidors del darrer mandat, Lluís Rubió i Anna Descals.


La diputada al Parlament Natàlia Sànchez també va ser present a l’acte per donar suport a la llista olotina. Lluís Riera, que l’encapçala per primera vegada, va assegurar que el partit es presenta per entrar al govern, convençut que les coses es facin d’una altra manera a la ciutat.

Lluís Riera, candidat CUP Olot: “Aquesta ciutat ha funcionat durant els últims 40 anys amb dos partits, una manera de fer que s’ha acabat, trenquem aquesta dinàmica, mai més. Olot serà d’una altra manera per a tots i per a totes”.

El vespre va finalitzar entre música i aplaudiments, amb tots els membres de la llista dalt de l’escenari. La cantant garrotxina Agnès Algueró també va participar-hi interpretant diverses cançons.