Les candidatures de Santa Pau aposten per potenciar el turisme respectuós amb la natura amb models diferents

Als debats dels candidats dels pobles, Olot Televisió va convidar ahir els candidats d’Units per Santa Pau- Acord Municipal, llista adscrita a Esquerra, i Junts per Catalunya. Pep Companys i David Nájera van confrontar el seu model per potenciar el turisme a Santa Pau.

David Nájera, candidat Junts per Catalunya: “Un turisme respectuós amb el medi ambient i amb els nuclis veïnals. No podem permetre que alguns sectors, com Ca la Guapa, tingui una pressió turística d’aparcament i no posem mitjans”

Pep Companys, candidat d’Units per Santa Pau- AM: “Nosaltres apostem per un model de turisme de qualitat, sostenible i desestacionalitzar el turisme. No volem aquestes grans afluències de turisme en èpoques puntuals”

Pep Companys, candidat d’Units per Santa Pau- AM: “El model de turisme de Besalú que plantejaves l’altre dia és precisament el que no volem nosaltres a Santa Pau. Nosaltres no volem aquest turisme de Besalú, que t’arriben, et desembarquen al poble no se quants centenars de persones….”

David Nájera, candidat Junts per Catalunya: “Jo et vaig dir una fórmula entre Besalú i Port de la Selva, que per a mi és un model d’èxit, perquè a Besalú el comerciant està content. Han fet una feina d’ordenació correctíssima d’aquestes riuades de turisme”