Castellfollit de la Roca acull l’exposició ‘Mediterrània’ a càrrec de l’Associació Artpirineus

La Mediterrània ha arribat a la cinglera de Castellfollit de Roca, que durant un mes deixarà de donar protagonisme a les aigües dolces del Fluvià per passar al testimoni a les aigües salades del Mar Mediterrani, en motiu de l’exposició que es pot veure a l’església vella i que ha dut a terme l’Associació Art Pirineus.

Armand Escandell, president Associació Art Pirineus: Aquí tenim l’exposició Mediterrània, i el tema com el nom indica és aquest entorn nostre, que és la mediterrània des de diferents visions personals de cadascun de nosaltres.


Una vintena de quadres repartits per l’espai és el que hi poden trobar els visitants. Visions d’un mateix tema de tota mena, que conviden a ser observades des de la calma i la reflexió. Una exposició molt variada des del punt de vista estilístic de l’art. S’hi poden torbar des d’art abstracta o figuratiu  fins obres realistes, fotografies o fins i tot escultures.

L’exposició es pot visitar fins el dos de juny, tots els dissabtes i diumenges de deu del matí a dues del migdia, i de quatre a set de la tarda.

Deixa un comentari