Olot En Comú rebutjaria la instal·lació de grans superfícies si aquestes no s’integren al comerç local

Olot en Comú – Podem ha dut a terme aquest matí el seu acte de campanya al nucli antic, per tal de demostrar la necessitat que té aquesta zona de la ciutat de treballar en promoció econòmica, concretament a la plaça Campdenmàs, on pràcticament no hi han comerços.

Xavier Garcia, Candidat Olot en Comú – Podem: “Una de les coses que pensem fer és rebutjar la instal·lació de grans superfícies comercials que no representin una integració amb el comerç local, amb el teixit de la ciutat. I la rehabilitació del nucli antic és bàsic per donar suport al comerç d’Olot.”


Xavier García ha parlat també d’empresa i emprenedoria. Ha explicat que donarà suport als seus projectes i idees sempre i quan aquests es comprometin amb el foment de les noves tecnologies i una economia social en format cooperativa, a més d’avançar cap a la transició energètica des de tots els àmbits: tan els el ciutadans com en els mateixos polígons industrials.

Garcia és partidari, també, d’aplicar un model turístic familiar i de qualitat, centrat en la natura, promovent activitats com el senderisme o el cicloturisme.