Quatre municipis garrotxins se sumen al wifi gratuït en espais públics

El passat any 2018 Les Preses va ser l’únic municipi garrotxí que va guanyar l’abonament de wifi gratuït als espais públics com parcs, places, edificis socials, biblioteques, centres de salut i museus sota la iniciativa impulsada per la Comissió Europea, WIFI4EU.


Enguany entre els guanyadors s’hi troben altres municipis de la comarca com Argelaguer, Sales de Llierca, la Vall d’en Bas i Riudaura, que han estat escollits per rebre 15.000 euros per tal de destinar a la instal·lació d’equips de wifi als espais públics i permetre als seus ciutadans l’accés gratuït. Maià de Montcal també optava a l’abonament però de moment ha quedat en llista d’espera.

En aquesta segona convocatòria 3.400 municipis de tota Europa podran accedir a l’abonament que ofereix la Comissió Europea i ja en seran cinc els municipis de la Garrotxa amb accés lliure i gratuït a wifi als espais públics, un avenç tecnològic important per a tots els ciutadans.