Aquest divendres arrenca la 28a edició del Cornamusam

Aquest divendres, els olotins i olotines tornarem a escoltar la cornamusa al balcó dels espants de Sant Esteve per donar el tret de sortida al Cornamusam, que enguany ja arriba a la seva 28à edició.


El festival arrencarà amb força amb la primera novetat d’aquest any: la Cabreta es passejarà tan divendres com dissabte per la Plaça Mercat d’Olot en motiu de la setmana Internacional dels mercats.

La segona novetat serà la creació d’una petita fira amb jocs tradicionals, gegants, luthiers, artesans i paradetes relacionades amb la cultura popular, convertint així el Firal petit en el centre neuràlgic del festival.

A més, continuaran les activitats de l’edició passada, com ara el concert de RSK, el concert-vermut o la CornamuJAM.

Un dels punts forts d’aquesta edició serà el concert de Menaix a Truà i la cobla de so infinit, a la sala El Torín, on fusionaran el pop-rock català amb música tradicional. Els concerts continuaran durant la nit amb l’actuació del grup gallec BÖJ i els garrotxins Stukat del Bolet.

Àlvar Borrell, membre de l’associació El Til·ler: Ens agradaria molt anar lluitant i picant pedra perquè la gent de fora agafi el costum de pujar, que la gent entengui que aquí no fem les propostes que es poden trobar en festivals de música tradicionals sinó que intentem que siguin úniques o si més no, noves. I a partir d’aquí anar treballant en un concepte de festival més obert i més modern i que sigui diferent de la resta.

La programació complerta la poden consultar a la pàgina web del Til·ler o bé a les diferents pàgines i xarxes de l’Ajuntament d’Olot.

Deixa un comentari