Circus Arts Foundation projectarà a Besalú l’equipament patrimonial més gran d’Europa sobre les arts del circ

L’equipament patrimonial més gran sobre les arts del circ al continent europeu s’instal·larà a Besalú gràcies al Circus Arts Foundation.


Sota el nom de Circusland, es vol instal·lar a l’espai dels antics claustres del monestir, just darrera d’aquest. Un edifici que actualment està en desús i d’aquesta manera, restaurar-lo, obrir-lo al públic i projectar-lo al món.

El projecte, comptarà amb 3.000 m2 d’espais dedicats a exposició, tallers pedagògics, espectacles, arxiu, biblioteca, centre d’estudis i oficines, entre d’altres equipaments. El que s’intentarà amb aquest projecte serà anar més enllà de la clàssica proposta d’un museu convencional i oferir al públic una experiència en sintonia a la que reben els més de 60.000 espectadors que assisteixen cada any als altres equipaments de la fundació.

La projecció permetrà fer públics i accessibles els fons de Circus Arts Foundation, una de les col·leccions dedicades al circ més importants del món. Serà el proper dissabte 8 de juny quan es realitzarà l’acte de presentació pública del projecte a la Sala Cal Tronc de Besalú a les cinc de la tarda.

x