El campió de lliga de Quarta Catalana es decidirà aquest dissabte entre el CF Les Preses i el CF Sant Roc

La derrota de Les Preses al camp del Sant Roc el passat dissabte va posar salsa a l’última jornada de la Quarta Catalana, i és que els olotins van reduir la distància respecte el líder presenc a només un sol punt de diferència. A priori, qui ho té millor per a proclamar-se campió de lliga és l’equip de Carles Roura, que rep davant la seva afició al penúltim classificat, el Cornellà. De totes maneres, el tècnic adverteix que el partit no serà fàcil.

Carles Roura, entrenador CF Les Preses: “Contra el Cornellà vam empatar a casa seu, i crec que no serà un partit fàcil. Però crec que jugant al nostre camp, si pressionem una mica podrem ser capaços de tirar el partit endavant.”


Per la seva banda, el Sant Roc juga al camp de l’Abadessenc B, avantpenúltim. Els de Ricard Massanella són conscients que depenen d’una punxada de Les Preses, però mantenen la il·lusió per a assaltar la primera posició en l’última jornada.

Ricard Massanella, entrenador CF Sant Roc: “Clar, és una pressió per a ells estar a només un sol punt. Però Les Preses juga molt bé, i des del meu punt de vista seran campions.”

Els dos equips jugaran en una jornada unificada, dissabte a partir de les sis de la tarda. Noranta minuts després, coneixerem qui és el campió de la Quarta Catalana de futbol.