El PSC proposa mantenir l’actual biblioteca i fer-ne una de complementària a Can Sacrest

La biblioteca d’Olot ha estat l’escenari escollit pel PSC per exposar les propostes en Educació i Cultura, que són dos conceptes que creuen que han d’anar estretament lligats. Proposen mantenir la Biblioteca Marià Vayreda al centre de la ciutat, ja que creuen que és un dinamitzador del barri vell i que funciona bé. Com a espai complementari volen crear una segona biblioteca lligada al campus de les arts, entorn a l’Escola d’Art d’Olot.

Josep Guix, candidat PSC Olot: “Aquest campus de les arts i la pedagogia que estem dissenyant per Can Sacrest i la Illa del Carme. Per tant una biblioteca que donés servei d’entrada a l’Escola d’Art però també als altres serveis que volem ubicar allà, com pot ser l’Escola d’Adults, l’Escola Municipal d’Expressió i l’Escola d’Idiomes”


Pel que fa als centres educatius, el PSC creu que cal garantir-ne el manteniment i les reformes en aquells centres on els convé. Proposen completar la reforma de l’Escola d’Art, i reformar l’Institut Montsacopa i les escoles Malagrida, Bisaroques i Llar, a més de fer els vestidors de l’Institut la Garrotxa. Proposen destinar-hi un milió d’euros.

Jaume Mir, número 2 llista PSC Olot: “Això no ho podem fer sols, ho hem de fer amb la Generalitat. Per tant ens comprometem com a Ajuntament a posar algunes partides, que ajudin també a la Generalitat a emprendre aquestes accions, però sobretot exigir a la Generalitat que actuï perquè és la seva responsabilitat tirar aquestes acutacions endavant”

Als centres educatius també volen introduïr-jo energies renovables, amb calderes de biomassa.

 

Deixa un comentari