Els alumnes del projecte Som Música omplen el Teatre Principal d’Olot

Ahir dimecres l’esforç i mesos d’assaig dels alumnes de l’Escola Malagrida d’Olot participants en el projecte Som Música, es va veure reflectit al concert de fi de curs al Teatre Principal d’Olot.


El projecte, impulsat per l’Escola Malagrida i amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música, te com a objectiu utilitzar aquesta disciplina com a element vehicular en l’educació dels alumnes del centre.

Jordi Ferrarons, director de l’Escola Malagrida: Sempre que hem de fer una posada en escena, acaba havent aquests punt de nerviosisme perquè tots volem que surti bé, ells són els primers. Tenim la sort que l’experiència dels darrers anys ja ens ha anat fent un guiatge de tot el que ens trobaríem al dia d’avui, i com que hem pogut fer diversos assajos amb els grups, és un dels aspectes que facilita que els nens tinguin aquesta tranquil·litat a l’hora d’estar a l’escenari.

El concert, on hi van participar més d’un centenar d’alumnes, va començar amb un acte d’obertura dels alumnes de 6è, que aquest any s’acomiaden tant del projecte com de l’escola, seguit de 6 actuacions de cada grup d’instruments i de dues actuacions de les corals Kids i Som Música.

Com a sorpresa, pares i mares dels alumnes que també participen al projecte, van voler posar el seu granet de sorra oferint, a meitat del concert, una actuació.

x