ERC vol donar ajudes a la primera emancipació i fomentar la revitalització de l’oci nocturn

En aquest penúltim dia de campanya Esquerra ha presentat les propostes en joventut.

Anna Barnadas, candidata ERC Olot: “Necessitem sobretot un projecte per Olot que sigui engrescador per aquests joves perquè vulguin venir a Olot a fer el seu projecte de futur”


Per tal que els joves escullin i puguin venir a viure a Olot, creuen que cal posar-ho fàcil per això aposten per donar ajudes a la primera emancipació.

Susanna Pagès, número 7 llista ERC Olot: “Tant sigui a partir d’ajuts fiscals, bonificacions, parlar amb propietaris de pisos de lloguer, perquè tots sabem que és molt més difícil agafar un pis de lloguer quan ets jove. Per tant si hi ha una borsa d’habitatge que t’ho permet i l’ajuntament participa en aquesta mediació per aconseguir aquesta primera emancipació, aconseguirem que el jovent pugui venir a viure a la ciutat. Al final és més una qüestió de poder que de voler”

També treballaran per revitalitzar l’oci nocturn a Olot on creuen que l’Ajuntament ha de fer de mediador.

Susanna Pagès, número 7 llista ERC Olot: “Una mediació entre tots els agents que conformen l’oci nocturn i la nit per intentar trobar mesures conjuntes. Per exemple, comparat amb l’eix comercial d’Olot: S’han fet moltes accions positives perquè es formi una xarxa perquè entre ells puguin parlar, puguin organitzar coses per tal de que funcionin. Amb l’oci nocturn també s’hauria de tirar cap a mesures d’aquest sentit”

Esquerra, finalment, vol posar les dones i el feminisme en la centralitat política i aposten per fomentar l’esport femení.

x