JxCat Olot celebra l’acte central de campanya i proposa una “tarifa plana” per al pagament de tributs municipals

JuntsxCatalunya ha celebrat aquest dimecres al vespre el seu acte central de campanya a la sala El Torín d’Olot. Amb les intervencions de l’actual alcalde, Josep Maria Corominas, i alguns dels nous membres de la llista, com Imma Muñoz i Aniol Sellabona, la candidatura liderada per Pep Berga ha destacat la capacitat de treball del seu equip, que consideren la millor representació de l’esperit de l’1 d’octubre. Asseguren que compten amb la vàlua i la il·lusió per continuar un projecte que ha millorat Olot en els darrers anys.

Pep Berga: El que volíem era només parlar d’Olot. Estem contents i agraïts de l’escalf que trobes en la gent. Estic convençut que ens aniran bé les coses, tenim un gran equip, un gran projecte.


Aquest dijous, la candidatura ha continuat desenvolupant el seu programa amb una proposta sobre impostos. La ‘Tarifa Plana’ és la nova modalitat de pagament de tributs que vol aplicar JuntsxCatalunya a Olot. Aquesta donaria als olotins l’opció de fraccionar en deu mesos de l’any, de febrer a novembre, l’import total dels seus impostos corrents, com el de vehicles, la taxa d’escombraries, l’IBI o l’IAE. Tot, a partir d’uns mínims d’entre 250 i 300 euros que es fixarien anualment.

Montse Torras, Número 3 llista JuntsxCat Olot: D’aquesta manera no els hi vindrà un rebut molt important en una època determinada de l’any. És donar suport a les economies familiars que hi ha en aquest moment.

El nou sistema ja està desenvolupat i tots els veïns i empreses de la ciutat que ho vulguin s’hi podrien acollir-s’hi partir de finals d’any, també els que gaudeixin de bonificacions.

 

 

 

x