La CUP Olot vol dotar de més finançament els barris i rehabilitar d’urgència habitatges del Nucli Antic

La CUP Olot ha presentat aquest matí les seves propostes encarades als barris, i ho ha fet al Casal del barri de Sant Miquel.

Bamari Drammeh, Número 3 Llista CUP Olot: “Nosaltres adaptarem un Pla de Casals de Barris en què de forma consensuada amb les associacions de veïns i les  entitats omplin contingut els seus espais i es dotin tècnicament i econòmica perquè volem que la seva activitat vagi més enllà de les festes del barri.”


La CUP dotaria, també, de més finançament als barris, a més de promoure el comerç i acostar-hi activitats culturals com el Lluèrnia o el Sismògraf, i que tots els barris tinguin el seu Consell.

Pel que fa urbanisme proposen mesures de pacificació del trànsit, reduint a 30 la velocitat en diversos carrers, a més de rebaixar la circulació de vehicles en algunes zones per reduir la contaminació.

Una altra de les mesures que prendrien seria la rehabilitació de manera urgent d’habitatges al barri vell.

Bamari Drammeh, Número 3 Llista CUP Olot: “Cal incentivar per pressionar els propietaris perquè rehabilitin els immobles. Gestionant la sessió temporal del baixos pel comerç i els oficis tradicionals.”

La CUP reclama, també, una reordenació de la ciutat, tot defensant que ja no fa falta construir més, ja que a la ciutat hi ha més de 2.000 edificis buits.