La unió entre els vins i la música porta Mishima a Olot

El cantant i lletrista David Carabén, integrant de Mishima, va visitar aquest dimecres Olot en el marc de la ruta que porta a aquest grup de pop barceloní a la unió entre els vins i la música, amb el Celler ‘Estones de Mishima’.

David Carabén, Mishima: “Avui he vingut a fer una cosa que faig sovint, amb en Sergi i el celler ‘Estones’ tenim aquesta aventura que és la de fer vins, relacionar-los amb el món de la música i llavors fem tastos en diversos llocs del país, sobretot amb cellers que s’han aliat amb nosaltres.”

L’establiment Can Batet d’Olot van encarregar-se de deixar-ho tot a punt perquè la trentena d’assistents poguessin gaudir d’un tast dels vins ‘Set de tota la vida’ i ‘Vine’, en un acte que va incloure l’explicació de la història del vi i la relació que ha tingut amb el grup, en un espai íntim.

Com no podia ser d’una altra manera, la música de Mishima no hi va faltar, coincidint, a més a més, que aquest any compleixen 20 anys com a formació musical.

x