El retorn econòmic del turisme, motiu de debat de les candidatures de Besalú a Olot Televisió

A Besalú, Junts per Catalunya i la nova candidatura d’Esquerra estan d’acord a fer el possible perquè la generalitat realitzi les actuacions necessàries a l’Institut escola que necessita la població, i van confrontar les seves propostes sobre el turisme i el seu retorn econòmic, un sector molt rellevant a la vila comtal.

Ramon Brugada, Número 3 ERC Besalú: “Intentar buscar que des de l’oficina d’informació turística les estructures turístiques puguin estar obertes per poder-les visitar, segurament pagant una quantitat petita. Un dels temes que tenim és el retorn al poble del turisme. Posar un pàrquing de pagament, sempre hem de buscar un model que tampoc comporti que la gent busqui espais fora del poble, que després hi hauria un problema de mobilitat”

Lluís Guinó, Candidat Junts per Catalunya Besalú: “Tenim estudiats diferents casos de municipis semblants al nostre, relativament petits, amb una riquesa monumental important i que són atractius turístics. Per fer-ho, primerament el sòl que tenim per a l’aparcament ha de ser de titularitat pública, fruït de les cessions que s’han de fer i que no s’han fet fins ara. Si darrere una taxa per aparcar hi ha un servei de vigilància o ordenació de l’aparcament, és una taxa que té tot el sentit que es pugui liquidar”

Deixa un comentari