S’obre el procés de contractació de l’obra per instal·lar un paviment reductor del so a l’Avinguda Sant Jordi d’Olot

Nou pas per a respondre a les demandes de la plataforma veïnal “No és un Vial, és un carrer” d’Olot. La Junta de Govern Local de la ciutat ha aprovat avui l’expedient i el plec de clàusules per a l’adjudicació de les obres de l’Avinguda Sant Jordi. Es destinaran prop de 300.000 euros, aportats per la Generalitat, a recobrir tota la via i els carrers Portbou i Zamenhof amb un paviment reductor del soroll.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: Ho hem estat parlant amb la Generalitat, ells ens fan una subvenció de pràcticament el 100% de l’obra i el que fem és treure-ho a concurs per anar donant resposta a aquests nou punts tècnics que l’Ajuntament va presentar a la plataforma i a aquestes nou associacions de veïns.


El procés de contractació de l’obra comença enmig de la campanya electoral amb la previsió que les obres puguin fer-se durant tres setmanes a l’agost.

Josep Maria Corominas, alcalde d’Olot: És lògic que hi ha determinades decisions i concursos que ja estan llançats i que hauran d’assumir decisions que s’hauran pres, però que són el màxim de consensuades.

Recentment també s’han instal·lat lectors de matrícules al polígon de la Serra d’en Bas i a la rotonda de Can Minguet d’Olot, que estaran operatius en els propers dies. Aquest vespre la plataforma ‘No és un Vial, és un carrer’ ha convocat una nova reunió per analitzar les propostes dels diferents partits davant les problemàtiques que plantegen.