Aquest diumenge torna el Dia a Cavall en la seva tercera edició amb una programació plena d’activitats

Aquest diumenge torna el Dia a Cavall amb la seva tercera edició i un seguit d’activitats durant tot el dia als centres participants, un total de 21 a tot Catalunya.

Jordi Terrades, gerent d’ADRINOC: “El dia al cavall són unes jornades de portes obertes dels centres eqüestres per donar a conèixer les activitats més relacionades amb l’oci del cavall, que seran tres vessants; la més turística, l’esportiva i la de teràpies assistides amb cavalls per al públic en general”


La passada edició va acollir més de 2.000 assistents, i enguany s’espera que la xifra segueixi augmentant. En aquesta edició hi participaran tres centres garrotxins que oferiran demostracions i exhibicions al públic.

Jordi Terrades, gerent d’ADRINOC: “Aquí a la Garrotxa hi participen tres centres, el Centre d’Equinoterapia de la Marginera de la Bosa, que està a Sant Pere Despuig, a la Vall de Bianya. I també hi participen els Ponis de la Garrotxa, que estan a Santa Pau. I després hi participa el Centre Eqüestre de la Vall, que està a Puigpardines a la Vall d’en Bas”

La programació es pot consultar al web www.diaacavall.cat, on també és possible realitzar les inscripcions que es requereixen per a assistir a algunes de les activitats.