Dissabte se celebra la final del Campionat Escolar d’Escacs per equips

Dissabte es juga la final del Campionat per Equips entre Escoles d’Escacs, una iniciativa del Club Escacs Olot per tal que els alumnes s’ho passin bé jugant a aquesta disciplina. El torneig és el resultat de les classes que s’imparteixen a tretze escoles garrotxines, on hi han participat 300 alumnes de tercer i quart de primària.


Amb la voluntat d’incentivar la pràctica dels Escacs amb els nens i nenes, el Club Escacs Olot organitza la final del Campionat per Equips entre escoles, després de dos jornades on s’han destriat els vuit finalistes del torneig. Es tracta dels conjunts dels centres educatius de Castellfollit, Sant Jaume, l’Escola Pia, el Cor de Maria, el Morrot, el Petit Plançó i dos del Pla de Dalt, que dissabte a partir de les nou del matí s’enfrontaran al Firal. Aquest és el resultat de les classes d’escacs fetes al llarg de l’any per l’entitat olotina a 300 alumnes de tretze escoles garrotxines, amb la intenció que tothom s’ho passi bé jugant a aquesta disciplina.

Miquel Canal, Vicepresident del Club d’Escacs d’Olot: “No és una cosa de competir per competir: es busca que juguin tots els alumnes que hi participen de les escoles que han après a jugar a escacs a les escoles.”

A més de la Final a Vuit, també hi haurà altres activitats relacionades amb els escacs perquè qui vulgui viure la final s’ho passi bé amb la pràctica de l’esport.