El Besalú busca una victòria per a gairebé assegurar-se la permanència a Segona Catalana

El Besalú ha enllaçat un bon tram final de temporada: havent fallat en només dos dels darrers set partits, els futbolistes de Manel Puigvert han aconseguit arribar a l’última jornada de Segona Catalana amb opcions de permanència. Els quatre llocs de descens directe ja estan assignats, i ara queda veure quantes places es compensen i obliguen a reestructurar la categoria. A priori, amb una victòria en el darrer partit del curs els besaluencs podrien optar a la salvació, però la necessiten perquè hi ha molts equips implicats en la lluita.

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú: “Ens vam marcar la fita d’arribar als 45 punts, i com a molt arribarem als 44, però teòricament aquesta puntuació seria suficient per mantenir la categoria.”


El rival del Besalú és l’Abadessenc, que ha perdut la categoria. Puigvert espera a un equip amb ganes de reivindicar-se.

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú:  “L’Abadessenc és un bon equip; no espero un partit fàcil i no penso que aquest duel els hi vagi gros.”

L’enfrontament que determinarà si el Besalú és de Segona Catalana es disputarà aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda.

x