El PSC vol fer un campus de les arts i la pedagogia a l’entorn de l’Escola d’Art i Can Sacrest

El PSC ha presentat la seva proposta de campus de les arts i la pedagogia. Aquest el voldrien ubicar entorn a l’Escola d’Art i Can Sacrest, un espai que faria de nexe d’unió entre dos barris de la ciutat.

Josep Guix, candidat PSC Olot: “És un espai molt ben ubicat a la ciutat perquè ens lliga el Barri Vell i el barri de Sant Miquel. Per tant pot ser un centre d’interés, de força, que doni vida a aquests dos barris”


Aquí el PSC hi ubicaria la segona biblioteca d’Olot, complementària a la Marià Vayreda i especialitzada amb els estudis que es faran al campus i serveis que han d’anar lligats a l’Escola d’Art.

Josep Guix, candidat PSC Olot: “El que hem de fer és potenciar l’Escola d’Art, que és una de les escoles més antigues de Catalunya, la que té més prestigi, per tant això és un brillant que hem d’anar polint per a la ciutat. A la vegada també volem ubicar a aquests espais que tenim aquí, a l’antiga fàbrica de Can Sacrest, diferents serveis educatius que tenim dispersos a altres locals i que a alguns d’ells estem pagant un lloguer”

S’hi ubicaria l’Escola Oficial d’Idiomes, l’Escola Municipal d’Expressió i l’Escola d’Adults. Entorn aquest campus també hi voldrien fer la residència d’estudiants d’Olot, utilitzant algun dels edificis, com el convent dels Pares del Carme. El PSC planteja aquest com un projecte de futur, per al qual s’hauria de fer un pla especial i buscar finançament.

x