Esquerra Olot proposa un recorregut continu resseguint el riu Fluvià

Aquest divendres al matí, Esquerra Olot ha emplaçat la premsa a l’antic mercat de la vila vella per proposar un recorregut no inundable que ressegueixi el Fluvià i fomenti la relació del riu amb els ciutadans, atraient l’activitat lúdica, esportiva i cultural al patrimoni fabril i natural que el partit imagina en aquest museu a l’aire lliure, tal i com l’anomenen. La candidatura creu que és poc costós i realitzable en el proper mandat.

Anna Barnadas, candidata ERC Olot: És qüestió de mirar, planificar, fer un plàning d’execució, un pressupost adequat per fer-la en 4 anys. Creiem que aquesta execució en 4 anys és possible.


Esquerra ha aprofitat l’últim acte de campanya per recordar els tres pilars del seu programa: l’educació, radicalitat en la transparència i en la participació, i la Garrotxa.

Anna Barnadas, candidata ERC Olot: Nosaltres volem exercir una capitalitat que alhora sigui generosa amb tots els pobles de la comarca.

El cap de campanya, Josep Quintana, ha volgut valorar el paper de la seva candidatura, segons ha dit, en positiu i propositiu, i el nivell de la campanya, alt segons el seu parer, en un escenari obert on ningú no ha regalat res.

Josep Quintana, número 4 ERC Olot: Està clar que a la ciutat pot haver-hi un canvi de govern i això ha fet que tots ens posem una mica les piles.

Ahir, Esquerra va indentificar amb plaques locals que habien acollit bars a la ciutat, per insistir en la seva proposta d’incentivar la creació d’una entitat que agrupi el sector de l’oci nocturn i el potenciï, juntament amb altres propostes.

Anscari Segobia, número 13 ERC Olot: Ajudes per millorar la insonorització dels locals nocturns. També augmentarem les activitats d’oci alternatiu en horaris de tarda-vespre.

El partit també proposa la generació d’espais de trobada per a joves.