JxCat Olot valora el civisme amb què s’ha desenvolupat la campanya electoral

El darrer missatge de campanya de Junts per Catalunya ha estat d’agraïment, a tothom qui al llarg d’aquests quinze dies els ha ajudat i escoltat pels barris de la ciutat.

Pep Berga, candidat Junts x Catalunya Olot: “Contents de com ha anat aquesta campanya perquè tenim un projecte que pensem que és el millor per a la ciutat, perquè tenim un equip que estem segurs que és el millor per estar a l’ajuntament els propers 4 anys. Durant aquests quinze dies passejant per tots els barris, entrant en botigues, conversant amb la gent, hem tingut la oportunitat sobretot que coneguessin a aquestes dues terceres parts de l’equip que es presenta a les eleccions per primera vegada i per aclarir totes les qüestions relacionades amb les nostres propostes per als propers 4 anys d’Olot”


L’equip de Junts per Catalunya està content amb la campanya, no només amb la tasca que ha fet el partit, sinó també amb el civisme amb que s’ha desenvolupat entre totes les forces polítiques.

Pep Berga, candidat Junts x Catalunya Olot: “ A mi la campanya m’ha agradat. És normal que es confrontin els diferents punts de vista i els diferents models de ciutat, però crec que s’ha imposat el civisme i aquesta manera de fer que tenim a la ciutat i a la comarca. No només ha estat exemplar des del punt de vista de com ens hem comportat els grups sinó que també ha estat exemplar per part de tota la ciutadania”

La darrera acció de campanya de Junts per Catalunya està preparada per aquest divendres a la tarda, consistent en repartir paperetes de Carles Puigdemont, seguint amb el compromís de treballar perquè sigui eurodiputat a Brussel·les.

x