ERC +Besalú es mostra preocupada per la situació financera de l’Ajuntament

Segons + Besalú, la candidatura d’ Esquerra Republicana que lidera Alfred Cairó, a finals del  2017 el deute de l’ajuntament de la vila comtal superava els cinc milions cent-vuitanta mil euros, el més elevat de tota la Garrotxa. El partit es mostra preocupat sobre com pot condicionar l’acció de govern aquesta situació financera. Tot i així, afirmen que això no tira enrere els membres de la nova llista. 

Alfred Cairó, candidat + Besalú- ERC: Ens anima encara amb més força a voler entrar a l’ajuntament per posar fil i agulla a definir nous plans per fer que poguem disminuir el deute, aplicar les millors i més necessàries polítiques socials, de serveis i infraestructures que necessita Besalú, minimitzar els efectes que, segur, tindrà la restricció necessària en les despeses i sobretot, evitar que la nostra economia acabi intervinguda.

 

x