La CUP vol elaborar un Pla Municipal per a la Transició Energètica ambiciós per a un Olot de residu zero

El respecte pel Medi Ambient i la sostenibilitat d’Olot han centrat les darreres propostes de campanya de la CUP en roda de premsa. La candidatura demana complir el PAES, el Pla d’Actuació per l’Energia Sostenible, que té pendents diverses accions com la instal·lació de calderes de biomassa en equipaments municipals. El grup es marca com a objectiu crear un municipi responsable amb l’entorn, aplicant criteris de sostenibilitat a totes les polítiques municipals. En aquest sentit, la CUP vol aplicar un Pla Municipal de Transició energètica que inclogui les accions del PAES i sigui més ambiciós.

Jordi Gasulla, número 5 llista CUP Olot: “Necessitem caminar cap a l’autosuficiència energètica, fomentant cooperatives de generació i consum d’energies renovables i afavorint la creació de nous llocs de treball en aquest sector.”


La CUP també vol abordar la mobilitat interna de la ciutat, fent-la més respectuosa. Així mateix, garanteix l’accés als subministraments bàsics a tota la societat. Per acabar, l’alcaldable Lluís Riera ha demanat el vot perquè afirmen que tenen la clau per a fer un canvi profund a l’Ajuntament.