La plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ exposa les respostes dels partits a les seves demandes

La plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ va fer una reunió oberta aquest dijous per donar a conèixer quin és l’estat de les negociacions per solucionar les afectacions de l’Avinguda Sant Jordi d’Olot. Van compartir les respostes dels diferents grups polítics sobre la seva problemàtica, i van anunciar una bicicletada el proper 3 de juny.


Els membres de la Plataforma ‘No és un vial, és un carrer’ van decidir exposar als veïns les respostes dels diferents grups polítics amb representació a l’Ajuntament sobre la problemàtica que els afecta, i van analitzar com ha evolucionat la situació des de la seva posada en marxa. Afirmen que ho fan ara per ser conscients d’allò que els afecta directament, just abans de les eleccions municipals.

Ton Torné, Plataforma ‘No és un vial, és un carrer’: “A la campanya no hem interferit gens, però hem de mentalitzar a la gent del problema que tenim, i volíem informar a la gent què ens responen els polítics davant les afectacions que patim.”

Les preguntes als polítics estaven adreçades sobre quines accions proposaven els grups per a millorar els carrers afectats, i com abordaven la circumval·lació de la ciutat que la Plataforma creu necessària. L’entitat també va anunciar que ja han arribat a les 4.000 signatures per donar suport a les seves demandes, i va explicar la seva propera acció reivindicativa: una bicicletada el proper 3 de juny coincidint amb el Dia Mundial de la Bicicleta.