L’alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, s’acomiada de la política amb una carta adreçada als veïns

Sant Joan les Fonts és un dels municipis on ja se sap segur que hi haurà nou alcalde i, en aquest cas, nova alcaldessa. Ara bé, dos dies abans de les eleccions municipals l’encara alcalde, Joan Espona, ha decidit acomiadar-se dels veïns a través d’una carta que ha publicat al seu compte de Twitter. Espona haurà estat 24 anys alcalde del poble.

A la carta adreçada als santjoanencs Joan Espona destaca algunes fites que l’han marcat durant la seva trajectòria política. Parla de “la implantació de grans empreses, del creixement econòmic, la millora en l’accés i la promoció de l’habitatge, la recuperació i revaloració del patrimoni cultural i natural, i el posicionament de Sant Joan les Fonts com a referent en el conjunt de la Garrotxa”.

Al text l’actual alcalde fa un agraïment a tots els veïns del poble i destaca, també, el teixit associatiu tot agraint la “feina, la dedicació i la passió que moltes persones (…) han posat i posen en l’organització d’actes al nostre municipi”.

Joan Espona també dedica unes paraules als qui han estat els companys de viatge en el terreny polític així com els treballadors de l’Ajuntament. Recorda els moments complicats “com la crisi econòmica i les retallades”.