Sant Joan les Fonts celebra aquest cap de setmana la festa de les flors

Durant el mes de maig Sant Joan les Fonts es transforma i canvia de nom per una de les seves festes més primaverals: Sant Joan les Flors.


Aquest cap de setmana, més de 70 instal·lacions ompliran de plantes i flors carrers, places i edificis emblemàtics.

Anna Escarpanter, organització Sant Joan les Flors: També hi haurà música, l’Elisa Planagumà ens farà un recital de piano al monestir i al Molí fondo tindrem combos de l’Escola Municipal de música de Besalú i de l’Escola Música per viure d’Olot. Tindrem la desfilada de moda, que es fa cada any. També tindrem tallers i la demostració de bonsais com cada any. Enguany com a novetat hi haurà un taller de punts de llibre i un taller de diademes florals.

El visitant, no només podrà gaudir de les activitats i les instal·lacions sinó que a més podrà participar al ja tradicional concurs d’Instagram a través del #SantJoanlesFlors, on podrà guanyar tot un lot de productes locals.

La programació complerta es pot consultar al web santjoanlesfonts.cat.