S’ultimen els preparatius per a la desfilada de moda de Sant Joan les Flors d’aquest cap de setmana

Els alumnes del cicle formatiu de grau mitjà de confecció i els del cicle formatiu de grau superior de patronatge i moda de l’IES La Garrotxa, comencen ultimar els detalls per la ja consolidada desfilada de moda a la festa de la Flor de Sant Joan les Fonts d’aquest cap de setmana.

Irene Martín, professora dels cicles i cap de l’àrea de moda:  Aquest projecte el comencen a principi de curs fent tots els dissenys i a partir d’aquí ja es comença a muntar la maquinaria en la qual fem els dissenys, el patronatge, la confecció…i finalment la desfilada.


Els alumnes tenen via lliure per inspirar-se en qualsevol temàtica a l’hora de realitzar els seus dissenys, des de temàtiques relacionades amb les flors o la primavera fins a arguments de pel·lícules.

Romi Yanes, estudiant de segon de patronatge: A principi de curs ens fan escollir una temàtica, un tema d’inspiració, jo vaig escollir Oliver Twist i a partir d’aquí desenvolupem tot.

A l’edició passada, van assistir-hi gairebé 1000 persones, així que presentar les col·leccions davant d’aquest públic nombrós, fa que els nervis a poques hores de la desfilada estiguin a flor de pell per tenir-ho tot ben enllestit.

La passarel·la es realitzarà a la plaça major de Sant Joan les Fonts dissabte a les 6 de la tarda i és un acte obert a tothom.

x