El Campionat Escolar d’Escacs de la Garrotxa arriba a la fase final

Los Reyes del Ajedrez de l’Escola Pia en primera posició d’Olot, L’Enroc de Castellroc amb el primer premi comarcal, Jaque Mate del Petit Plaçó en segona posició i els Escaquers del Pla de Dalt en tercera, van ser els guanyadors del Campionat Escolar d’Escacs per grups d’enguany que es va celebrar dissabte.

Michael Petereit, Secretari Club Escacs Olot: “Hem fet la fase final del Campionat Escolar i també una mena de festa. Eren en total 18 grups que hi van participar de totes les escoles que van dur a terme les classes escolars”

La iniciativa sorgida des del Club Escacs Olot pretén que els alumnes aprenguin aquesta disciplina jugant i passant-s’ho bé i enguany el campionat ha comptat amb més de 300 nens i nenes de diversos centres educatius de la Garrotxa. El resultat de les classes d’escacs impartides durant l’any s’ha pogut veure durant les dues jornades en les quals ha transcorregut el campionat, que va arribar a la fase final dissabte amb quatre centres guardonats.

x