El CF Les Preses es proclama campió de lliga de Quarta Catalana en superar l’AE Cornellà de Terri (7-2)

Jornada històrica al Camp Municipal de Les Preses. El conjunt verd-i-blanc va superar aquest dissabte a la tarda l’AE Cornellà de Terri per 7-2 i es va proclamar campió de lliga de Quarta Catalana. Les Preses necessitava la victòria per no dependre del resultat del partit entre l’Abadassenc CE i el CF Sant Roc, i així ho va fer. El conjunt local va estrenar el marcador al minut 6 i al minut 15 va marcar el segon gol del matx. Les sensacions eren molt bones per als jugadors de Carles Roura, que al minut 22 van marcar el tercer i al 28, el quart. Tot i això, el Cornellà va reaccionar i amb dos contraatacs perfectament executats van aconseguir marcar el primer al minut 33 i el segon cinc minuts més tard. Els jugadors se’n van anar als vestuaris amb un resultat que no era ni molt menys definitiu.

La segona meitat va començar amb força. Els dos conjunts van crear ocasions de gol, però Les Preses mantenia la possessió de la pilota. No va ser fins al minut 68 quan les Preses va aconseguir efectuar la cinquena diana, apropant el club al campionat. Quatre minuts després, els verd-i-blancs van transformar el sisè i al minut 85, van situar el 7-2 definitiu al marcador. L’àrbitre va xiular el final del partit de forma puntual, al minut 90. Els futbolistes i l’afició van esclatar d’eufòria i satisfacció sobre la gespa del camp municipal del poble.

Carles Roura, entrenador CF Les Preses: “Quedar campions és molt i molt difícil. Les últimes cinc jornades, que és quan s’ha d’estar bé, hi hem estat i això és el que ens ha donat el campionat. Felicitar també el Sant Roc per l’excel·lent temporada i fins a l’última jornada l’hem tingut aquí. Però bé, només n’hi pot haver un i hem sigut nosaltres. Em sembla que ens hem guanyat, no només amb resultats, sinó també amb el sistema de joc i la manera de jugar”.

 

Xevi Colomer, president CF Les Preses: “Molt content dels jugadors, de les ganes que hi han posat. L’últim partit era un partit difícil. Encara que el Cornellà estava a la part baixa de la classificació, són partits de nervis d’haver d’aconseguir la victòria si o si. Ens hem posat 4-0, ens han fet dos gols en dues jugades puntuals i finalment hem fet aquest 7-2 amb la tranquil·litat d’aconseguir la victòria”.

L’entrenador del club, Carles Roura, ha confirmat que no posarà cap problema per continuar al capdavant si li proposa la junta directiva. Les Preses aconsegueix d’aquesta manera l’objectiu del principi de la temporada. El conjunt verd-i-blanc no només ha aconseguit pujar a Tercera Catalana, sinó que també s’ha proclamat campió de lliga de Quarta Catalana, de forma meritòria.