El festival Cornamusam torna a omplir els carrers d’Olot de música tradicional i celta

La 28a edició del festival Cornamusam torna a omplir els carrers d’Olot de música tradicional i celta.  L’Associació El Til·ler va preparar diverses actuacions i activitats, la primera d’elles va tenir lloc divendres, on la protagonista d’aquesta festivitat, la cabreta, va presentar l’inici del festival a la Plaça Mercat. El dia principal va ser dissabte, on a partir de les 12 del migdia la cabreta va tornar a sortir pels carrers de la ciutat al so de les cornamuses.

Koldo González, membre de l’Associació El Til·ler: “Diverses formacions de cobles de ministrers estan tocant pel centre de la ciutat i ara mica en mica tots anirem avançant pels carrers i ens trobarem a la Plaça del Cornamusam”


La majoria d’activitats previstes van tenir lloc al Firal, espai que l’associació va batejar com a Plaça del Cornamusam en motiu de la festivitat. La primera de les actuacions va ser a càrrec de Xevi Murcia i Mirna Vilasís amb un concert vermut i d’altres que van tenir lloc durant la jornada com el concert de Menaix a Trua i la cobla del so infinit. Coincidint amb el període electoral, l’associació va crear una votació on els assistents podien dipositar el seu vot segons l’enquesta que se’ls proposava per tal de millorar el festival en properes edicions.

Koldo González, membre de l’Associació El Til·ler: “Era la condició perfecta per intentar de com arribar a la gent i que les eleccions no eclipsessin el festival”