El Segona Catalana del CH Olot es classifica per a la final de la Copa Catalana en guanyar el SHUM Maçanet a la pròrroga (7-6)

El Segona Catalana del CH Olot es va classificar aquest dissabte al matí per a la final de la Copa Catalana. El conjunt olotí va superar el SHUM Maçanet a la pròrroga en un partit molt disputat per 7-6. L’equip visitant es va avançar ben aviat, però l’Olot va reaccionar i va empatar el matx. Uns minuts després, els locals van marcar la segona diana, i més tard, van efectuar dos gols més per situar el 4-1 al marcador. Tot i això, abans del descans, el Maçanet va reaccionar i va marcar dos gols. Els jugadors van anar als vestuaris amb un 4-3 a l’electrònic.

La segona meitat també va ser molt igualada. El Maçanet va aconseguir empatar el partit a quatre gols. L’Olot va reaccionar marcant el cinquè, però els visitants van tornar a empatar l’eliminatòria. Seguidament, es va tornar a repetir el cicle. Els locals es van tornar a avançar-se amb el sisè, però els visitants van aconseguir forçar la pròrroga. El temps extra també va ser molt disputat. Tot i això, l’Olot va fer un pas molt important i, quan faltaven tres segons per al final del matx, va aconseguir situar el definitiu 7-6 al marcador amb un bon llançament.

Adrià Piera, entrenador CH Olot: “Sabíem que seria un partit difícil i que ells tindrien opcions fins al final. Nosaltres volíem si o si està a la final a quatre, ja que l’any passat ja vam estar-hi i no vam aconseguir guanyar-la. Aquest any intentarem guanyar-la”.

 

Adrià Siurana, jugador SHUM Maçanet: “Ha sigut un partit maco de veure per als espectadors. La veritat és que ens hauria agradat guanyar i fer un partit més per acabar la temporada. L’últim gol ha acabat de decantar la balança. Crec que el més just hauria sigut arribar a les faltes directes”.

D’aquesta manera, l’Olot es classifica per a la final de la Copa Catalana.