Sant Joan les Fonts es vesteix de primavera amb el Sant Joan les Flors

Aquest cap de setmana Sant Joan les Fonts va vestir el municipi de flors en motiu de la festa primaveral que enguany va acollir a centenars d’assistents que no van voler perdre’s la festivitat i les activitats que es van preparar per a l’ocasió.

Anna Escarpenter, Gestora cultural i coordinadora del Sant Joan les Flors 2019: “El Sant Joan les Flors és una festa que ocupa un cap de setmana del mes de maig al municipi de Sant Joan les Fonts i on s’involucra tot el poble, des d’empreses, associacions i diverses entitats que evoquen el seu temps i la seva creativitat i esforç i ofereixen als visitants muntatges espectaculars”


El Molí Fondo, el Monestir o el Pont Medieval van ser alguns dels punts més destacats on es va poder gaudir de les mostres de flors i d’algunes de les activitats com un recital a piano a càrrec d’Elisa Planagumà, actuacions de l’Escola de Música de Besalú i d’Olot, tallers i demostracions i, com cada any, una desfilada de moda organitzada pels alumnes dels cicles formatius de confecció i patronatge de l’Institut la Garrotxa on van mostrar les peces en les quals han estat treballant durant el curs.

Enguany Sant Joan les Fonts es va vestir de primavera amb un Sant Joan les Flors ple de colors i amb prop de 70 muntatges florals.