Els candidats de Sant Feliu de Pallerols demanen una participació per sobre del 85%

Un altre punt d’interès d’aquestes eleccions municipals és a Sant Feliu de Pallerols. És així perquè l’actual alcalde repeteix com a candidat però ho fa per un força política independent.


Sant Feliu de Pallerols és un dels municipis on tradicionalment la participació en unes eleccions és molt alta. Aquest 26M no és una excepció i des de primera hora del matí s’han registrat algunes cues per votar. Aquí l’actual alcalde, Joan Casas, repeteix com a candidat per una llista independent i no de Junts per Catalunya. Casas no ha pogut votar aquest matí per motius personals. Pel partit el candidat és Fèlix Castanyer, que fins ara ja estava a la llista de Joan Casas. Castanyer ha votat a les onze del matí a les escoles de Sant Feliu de Pallerols. Ho ha fet acompanyat de la seva dona i els seus tres fills.

Fèlix Castanyer: “Espero que a Sant Feliu de Pallerols hi hagi, com sempre, una alta participació i que estiguem per sobre del 85%”.

De la seva banda el candidat d’Units per Sant Feliu, una llista associada a Esquerra Republicana de Catalunya, Artur Colomer, ha votat a un quart de dotze del migdia. Ho ha fet, també, a les escoles del poble i acompanyat de la seva dona.

Artur Colomer: “Esperem que hi hagi una participació massiva, com cada any”.