El candidat de la CUP Olot, Lluís Riera, anima a la participació per “canviar les coses” i recorda els olotins que no poden votar

El candidat de la CUP, Lluís Riera, ha anat a votar a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, a dos quarts de deu del matí. Ho ha fet acompanyat de diversos membres de la seva llista, que encapçala per primera vegada. Riera, ha recordat els olotins sense dret a vot i ha fet una crida a la participació amb l’objectiu de canviar les coses.

Lluís Riera, Candidat CUP Olot: En primer lloc, un record per les 3.930 persones d’Olot que no tenen dret a vot, això és una anomalia política. En segon lloc, animar a tothom a formar part d’aquest dia, avui també decidim Olot i a partir d’ara tindrem molta més feina. Hem vingut per canviar les coses i us asseguro que en canviarem moltes.

x