El candidat d’Olot En Comú-Podem, Xavier García, demana una alta participació per enfortir el suport a les candidatures

Qui també ha votat aquest matí ha estat el candidat d’Olot En comú Podem Xavier Garcia. Ho ha fet a l’escola bressol de La Canya, quan passaven cinc minuts de les dotze del migdia. Aquestes són les segones eleccions municipals que García opta a l’alcaldia d’Olot pels comuns, després que les eleccions municipals de fa quatre anys ja en fos el candidat. Xavier García ha apel·lat, també, a la participació.

Xavier García, candidat Olot  En Comú – Podem: “Pensem que amb una alta participació, primerament s’expressa millor la pluralitat de la ciutadania i la seva opinió, i després perquè el possible govern que en pugui sortir, com més participació i suport té, més fort se sent.”

x