Els candidats a l’alcaldia de Besalú Lluís Guinó i Alfred Cairó apel·len a la participació

Molta afluència de votants aquest matí al municipi de Besalú. Nombrosos vilatans s’han adreçat fins al Pavelló Municipal 1 d’octubre de Besalú per escollir el seu alcalde i els seus representants a Europa.


El primer en fer-ho ha estat el candidat de + Besalú Esquerra Republicana, Alfred Cairó, que ha votat quan passaven uns minuts de dos quarts d’onze del matí. Ho ha fet acompanyat de la seva família en una de les dues meses habilitades en aquest municipi garrotxí.

Alfred Cairó, candidat +Besalú ERC: “Molt bé, la veritat. De moment estem veient que hi ha molta participació, i de fet és el que demanem: que hi hagi la màxima participació possible a la votació de Besalú, per a les municipals i per les europees, ja que hi ha en joc moltes coses en aquest país.”

Alfred Cairó dipositant els seus vots

 

Passades les onze del matí arribava al col·legi electoral l’actual alcalde i candidat de Junts X Catalunya a Besalú, Lluís Guinó, candidat a la reelecció.

Lluís Guinó, candidat JuntsXCatalunya Besalú: “Sempre que hi ha unes eleccions interessa que, per a totes aquelles persones que ens considerem demòcrates, hi hagi el màxim de participació possible, i que siguin les persones que voten les persones qui volen a l’ajuntament i a Europa.”

Ha estat en aquest moment quan més besaluencs besaluenques han assistit a votar, creant llargues cues al pavelló del poble.

Deixa un comentari