Els candidats de la Vall d’en Bas demanen molta participació tant en les municipals com a les europees

La Vall d’en Bas, el segon municipi amb més població de la Garrotxa després d’Olot, els electors poden votar a dos candidats. L’actual alcalde i candidat a la reelecció per La Vall Plural, Lluís Amat, ha votat a un quart d’onze del matí al col·legi electoral situat al parvulari de Sant Esteve d’en Bas. Ho ha fet acompanyat de la seva dona.

Lluís Amat: “Espero que hi participi molta gent perquè és la prova que cada vot val el mateix i pel què fa a les europees desitjo de tot cor que les forces que defensen el nostre país d’una forma clara aconsegueixin un extraordinari resultat, i que no hi hagi cap incidència i la gent voti amb ganes i convenciment”.


De la seva banda el candidat de Junts per Catalunya, Toni Arimany, que es presenta per primera vegada com a candidat, ha dipositat els vot a dos quarts d’onze del matí, en aquest cas al col·legi electoral de Joanetes. També ho ha fet acompanyat de la seva dona.

Toni Arimany: “Esperem que siguin tranquil·les. El que convé és que la gent voti. Tant en les municipals com en les europees convé un percentatge molt elevat de participació”.