Els candidats de les Preses han estat dels més matiners a anar a votar

Els dos candidats de les Preses, Pere Vila i Mari González, han estat dels més matiners a dipositar el seu vot. Ho han fet pocs minuts després que obrissin els col·legis electorals.


L’actual alcalde de les Preses i candidat a la reelecció per Junts per Catlaunya, ha estat un dels candidats més matiners de la comarca. Ha votat a les nou i vint minuts al col·legi electoral situat al Centre Cultural de les Preses i acompanyat d’un dels membres de la llista, Josep Maria Cros. Vila s’ha mostrat convençut que la participació al poble serà alta. De fet en aquest col·legi ja hi havia unes deu persones fent cua abans que s’obrís a les nou del matí.

Pere Vila, candidat de JxCAT: “Jo crec que la participació serà molt alta. Només de constituir-se la mesa ja hi havia unes deu persones preparades per votar. Per tant, a més crec que serà una jornada tranquil·la”.

La candidata d’Esquerra Republicana de Catalunya, Mari Gonzàlez, i que es presenta per primera vegada en unes eleccions, ha votat també al Centre Cultural quan passaven pocs minuts de dos quarts de deu del matí. Ho ha fet acompanyada de tots els membres de la llista.

Mari González, candidata d’ERC: “Espero que molta gent vingui a votar. Que coincideixi amb les europees farà tardem més a saber els resultats però esperem que sigui un gran dia i amb tota normalitat”.

Deixa un comentari