Els candidats de Riudaura demanen l’alta participació que el municipi registra habitualment

El col·legi electoral de Riudaura s’ha obert amb normalitat a les 9 del matí i un minut després ja acollia electors. El municipi té molt interioritzades les jornades electorals i darrerament registra altes dades de participació. En les darreres eleccions municipals, va votar més del 80% del cens. Agustí Llop, candidat de Riudaura Plural – Acord Municipal, llista adscrita a Esquerra, acudia a les escoles prop de 3/4 de 10 del matí i demanava que els riudarencs tornin a participar àmpliament.

Agustí Llop, candidat Riudaura Plural – AM: “Com cada any, esperant una alta participació i fomentant a la gent perquè vingui a votar. Al final s’ha obert sense incidències el col·legi i la primera votació ha sigut a les 9.01”.


El candidat de Junts per Catalunya, Miquel Puig, ha votat a primera hora a Girona i seguidament ha arribat a Riudaura per seguir la majoria de la jornada electoral del poble. També ha demanat que els riudarencs tornin a fer gala de les altes dades de participació habituals a les eleccions.

Miquel Puig, candidat JxCat Riudaura: “Si si, evidentment. Riudaura és un poble que té molta tradició de participar en tot, en les entitats i, evidentment, també en les eleccions”.