40.863 garrotxins estan cridats a les urnes aquest 26M per escollir els 21 nous alcaldes i alcaldesses

Tot a punt per les eleccions municipals d’aquest diumenge, una jornada on també s’escolliran els nous representants a Europa. A la Garrotxa els 69 col·legis electorals obren a les 9 del matí fins a les 8 del vespre. 40.863 garrotxins, 23.000 dels quals són olotins, estan cridats a votar per elegir la composició dels 21 ajuntaments de la comarca.

Olot Televisió ofereix una programació especial per tornar a ser la referència informativa de les municipals a la Garrotxa, amb dos especials informatius, el primer a les 14h i un altre a les 18h per explicar la jornada electoral a la comarca. A partir de les 19.45 arrenca l’especial Nit electoral, amb el seguiment minut a minut de l’escrutini i l’anàlisi dels resultats amb connexions a les diferents seus de les forces polítiques. També es podrà seguir tota la informació per xarxes socials a través de l’etiqueta #EM19Garrotxa

Com es farà el recompte
Les primeres urnes que s’obriran per l’escrutini seran les europees i tot seguit seran les municipals. Els resultats dels comicis europeus no es coneixeran fins a les onze de la nit perquè cal esperar que tanquin tots els col·legis dels 28 països que avui estan cridats a les urnes i l’últim és Itàlia i ho farà a aquesta hora. Els resultats de les eleccions municipals es començaran a conèixer a partir de les 9 del vespre.

Deixa un comentari