Sant Joan les Fonts vota la nova conformació de l’Ajuntament enmig de la celebració del Sant Joan les Flors

La primera a votar al col·legi electoral de l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts ha estat la candidata de Junts per Catalunya, Maria Vidal, quan passaven 10 minuts de 2/4 d’11. Ho ha fet acompanyada pels membres de la seva llista i per l’alcalde del municipi, Joan Espona.

Maria Vidal, candidata de JxCat Sant Joan les Fonts: “Espero que sigui un dia de festa, que la gent surti al carrer, que vagin a votar perquè és important per a tots. Animar-los que aquesta sigui la participació més lebada que hi hagi hagut mai aquí a Sant Joan les Fonts”.


Poc després que votés Vidal, arribava a l’escola de Belles Arts Isabel Rigat, candidata de Sant Joan Plural – Acord Municipal, la llista adscrita a Esquerra Republicana de Catalunya. Rigat també demanava una alta participació a les eleccions municipals a Sant Joan les Fonts.

Isabel Rigat, candidata de Sant Joan Plural – AM: “Va haver-hi molts gent a les últimes eleccions, i esperem que en aquestes també hi hagi molta gent”.

x