El Besalú assegura la permanència amb victòria a casa davant l’Abadessenc (2-0)

En una última jornada agònica a la Segona Catalana, el Besalú ha pogut culminar la seva remuntada i assegurar la seva permanència a la categoria. Els de Manel Puigvert van guanyar diumenge a un Abadessenc en inferioritat per 2 a 0: el primer gol el va marcar Isaac El Haraki, amb un xut preciós des de fora l’àrea al minut 62, i al 90 Marc Vallhonesta feia l’últim gol de la seva carrera esportiva amb una rematada de cap a la sortida d’un còrner. Un cop acabat el partit, els mòbils treien fum, i al final la combinació de resultats va permetre que els besaluencs celebressin la permanència sobre el terreny de joc.


L’altre punt calent del futbol garrotxí era dissabte a Les Preses, on els de Carles Roura necessitaven la victòria per ser campions de la Quarta Catalana en el seu frec a frec particular amb el Sant Roc. Els presencs van envestir el Cornellà de Terri, a qui van guanyar per 7 a 2. Els doblets de Capdevila, Àlex Pagès i Riera, sumat al gol de Ferran Pagès va deixar el final del campionat sense sorpresa, tot i la victòria del Sant Roc al camp de l’Abadessenc per 0 a 2.
En altres esports, l’Hoquei Olot B-Sensible va perdre a la pista del GEiEG per 2 a 1, i jugarà el seu darrer partit davant l’afició olotina dissabte vinent a les sis, en el que serà el comiat a Miqui Ràfols i Adrià Piera de la plantilla del primer equip. Però l’equip de Segona Catalana dirigit pel mateix Piera està d’enhorabona: la seva victòria contra el Shum Maçanet a la pròrroga els va assegurar el passi a la final a 8 de la Copa Catalana el proper 15 i 16 de juny a Masquefa. Allà s’haurà d’enfrontar al Vic. I en escacs, es va acabar el Torneig entre escoles, amb victòria de l’Escola Pia. També es va distingir al campió comarcal, de l’escola de Castellfollit de la Roca

x