JuntsxCatalunya guanya les eleccions a 11 pobles de la Garrotxa i aconsegueix Sant Joan les Fonts per 37 vots de diferència

Junts per Catalunya ha guanyat les eleccions municipals a la Garrotxa amb 11 alcaldies. A banda de la d’Olot, en 10 municipis més ha estat la força més votada. Maria Vidal, de Junts per Catalunya Sant Joan les Fonts, serà la primera alcaldessa d’aquest municipi. Vidal agafa el relleu, després de 24 anys, del fins ara alcalde Joan Espona.

Maria Vidal, Candidata Junts per Catalunya Sant Joan les Fonts: “Ell ha tingut una manera de treballar, una experiència, i l’equip que som ara també en tindrem una, i evidentment és un repte. Molt contents d’entomar la responsabilitat que ens ve era de treballar per tothom”


El resultat a Sant Joan les Fonts ha estat molt ajustat, Junts per Catalunya ha guanyat per 37 vots de diferència perdent un regidor respecte al resultat del 2015. A més de l’Alcaldia de Sant Joan les Fonts i la d’Olot, Junts per Catalunya ha guanyat en 9 municipis garrotxins més. Ha estat el partit més votat en aquestes eleccions municipals a la Garrotxa, amb un 47,9% dels vots. El partit ha mantingut l’alcaldia a Besalú amb 8 regidors i a Les Preses, on l’actual alcalde Pere Vila, ha mantingut els 6 regidors que ja tenia.

La candidatura ha mantingut el resultat que ja va obtenir el 2015 a Sant Aniol de Finestres, Sant Ferriol i Beuda amb 5,4 i 2 regidors respectivament. També ha mantingut les alcaldies de Les Planes d’Hostoles, La Vall de Bianya, Sant Jaume de Llierca i Maià de Montcal, on es presentaven com a candidatura única.

x