Les Preses ha celebrat aquest cap de setmana la Festa del Roser

Aquest cap de setmana Les Preses ha celebrat la seva festa petita, la Festa del Roser. Sota el nom de “encitats per dos campanars”, s’ha dut a terme la festa de les entitats, una celebració oberta a tothom amb l’objectiu de poder conèixer i participar de les entitats del poble amb un seguit d’activitats per a tota la família.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: El que s’ha volgut és afegir-hi tot el conjunt d’entitats i associacions i agrupar-les a la pista poliesportiva o als voltats del poble per tal de que convisquin totes aquestes entitats i associacions que tenim la sort de tenir a Les Preses.


Les activitats van ser variades i per tots els públics: Un campionat de petanca a càrrec de l’associació de jubilats i pensionistes, una visita guiada pel parc de pedra tosca organitzada per les àvies remeieres de l’associació Pedra Tosca, un intercanvi de joguines a càrrec de l’AMPA de l’Escola La Bòbila, jocs de lleure amb l’esplai El Sol, la 9a marxa de llenyataires organitzada pel grup excursionista “Els enfilats”, la tradicional trobada de vehicles antics i clàssics…entre d’altres.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: El que es vol és una participació de tot el poble de cares a que aquest conegui que fan les entitats i la gent pugui participar-hi més.

Per finalitzar la festa, els timbalers, geganters i grallers van acompanyar els gegants, calabotins i la granota durant la cercavila i concloent amb el tradicional ball a la plaça major.