El filial de l’Hoquei Olot persegueix l’ascens per augmentar el nivell esportiu dels jugadors de base

L’equip B de l’Hoquei Olot persegueix l’ascens a Primera Catalana. Després d’acabar la temporada en tercera posició, dissabte disputarà el primer partit contra el Palau de Plegamans, en una jornada intensa que arrencarà amb el duel de l’equip de Nacional en el comiat de Miqui Ràfols i Adrià Piera. A més, el filial avança ronda a la Copa.

L’Hoquei Olot B va guanyar dissabte el SHUM Maçanet, per 8 a 7, i es classifica per a la final a 8 de la Copa, que es disputarà el proper 15 de juny a Masquefa. Així, el filial arriba al final de curs optant a guanyar un títol i assolir l’ascens a Primera Catalana. L’Hoquei Olot disputarà aquest dissabte el primer partit per pujar, contra el Palau de Plegamans. Si guanya l’enfrontament, haurà de disputar el duel decisiu contra un equip de primera, la categoria on vol jugar el filial per seguir millorant el rendiment dels jugadors de base del club.

Aniol Mangas, coordinador esportiu Club Hoquei Olot: “Volem un equip el màxim amunt possible per tenir una escala intermèdia respecte el Nacional Catalana per a què els jugadors joves guanyin experiència.”

El partit contra el Palau de Solità i Plegamans es juga dissabte, a partir de dos quarts de vuit del vespre. Abans, a les sis, el club disputarà contra el GEiEG el duel pel 7è i 8è lloc de la Nacional Catalana, i que servirà perquè el capità Adrià Piera i l’entrenador Miqui Ràfols s’acomiadin de la plantilla de l’Olot, després d’una temporada que ha quallat a la graderia.

x