La temporada vinent la Garrotxa comptarà amb tres equips a Segona Catalana

Acabada la temporada de futbol amateur, es confirma que l’any vinent hi haurà fins a tres equips garrotxins a la Segona Catalana: el Bosc de Tosca, el Sant Jaume i el Besalú, que va salvar-se diumenge. La comarca encara manté una bona presència a la categoria, malgrat el descens del Santa Pau.


El futbol amateur de la Garrotxa recordarà la temporada 2018/19 del grup 1 de Segona Catalana com la que hi va tenir més presència comarcal, amb quatre equips. Això ja no serà així l’any vinent, arran del descens del Santa Pau, però encara hi haurà una bona representació garrotxina a la divisió. Bosc de Tosca, Sant Jaume i Besalú es mantenen, després d’una temporada on els dos primers no han passat excessius entrebancs i on els blanc-i-verds s’han salvat en una darrera jornada agònica, després de guanyar a l’Abadessenc per 2 a 0: una bona remuntada en el darrer terç de competició ha permès que els besaluencs segueixin un segon curs consecutiu a Segona.

Manel Puigvert, entrenador CE Besalú: “Penso que tenim un equip que té mancances, però també virtuts. Hem aconseguit vuit victòries en 14 , i al final hem tingut el premi.”

El Bosc de Tosca i el Sant Jaume han quedat empatats a la cinquena i sisena posició, amb 54 punts, Els presencs tenen un millor balanç en gols anotats i encaixats respecte els santjaumins, malgrat que s’han desinflat en el tram final de temporada, amb només dues victòries i dos empats en les darreres deu jornades. Per la seva banda, el Besalú ha aconseguit 18 dels últims 24 punts en joc, acabant en la onzena posició. El tretzè, el Cassà, pot ser el primer de perdre la categoria.

Deixa un comentari