L’Associació de Comerciants d’Olot i el Consorci de Normalització Lingüística posen en marxa la campanya ‘Endevina-la’

La campanya de l’Associació de Comerciants d’Olot, ‘Endevina-la’, es va posar en marxa el passat 11 de maig i s’estendrà fins el proper 11 de juny, on s’han editat més de 120 cartells que s’han enganxat als aparadors dels establiments associats i que contenen enigmes que s’han de resoldre si es vol optar als premis que s’han preparat. Si els participants volen resoldre una endevinalla poden fer-ho accedint a l’establiment i omplint una butlleta que els permetrà optar a guanyar el concurs.

Jordi Rovira, President de l’Associació de Comerciants d’Olot: “Aquest any, conjuntament com fem cada any amb el Consorci de Normalització Lingüística d’aquí a Olot hem cregut oportú engegar aquesta campanya, que lògicament és de resoldre uns jeroglífics que hi ha a totes les botigues associades i hi ha un cartell, on s’ha de resoldre l’enigma que porta dins”


El concurs consta de dues categories, una per a menors de 14 anys i una altra per a majors. Hi pot participar tothom que hi estigui interessat tantes vegades com es vulgui per tal d’optar als premis que s’entregaran el proper 15 de juny a les escales de Sant Esteve a ¾ de vuit del vespre.

Deixa un comentari