Peixos Isma ven peix de proximitat al Carrer Pere Lloses d’Olot

Des de fa 3 mesos s’ha establert a la capital garrotxina Peixos Isma, una empresa situada al carrer Pere Llosas nº 7 que compta amb més de 30 anys d’experiència en el sector.


Hi destaquen la venda de peix de km0 amb peixos de la costa catalana, obtenint un compromís ferm amb els productes de proximitat, un fet destacable tenint en compte que la Garrotxa és una comarca d’interior.

Ismael Prieto, Propietari: Nosaltres fem un gran esforç, diàriament, de sortir amb el peix de la llotja a les 6 de la tarda, i tot i ser Olot que és un municipi d’interior es fa com a les peixateries de la costa. A les 7 de la tarda tenen la opció de tenir un peix acabat de pescar, amb moltíssima qualitat. Quan la gent sopa aquest peix diu, això si que és peix. I nosaltres fem aquest gran esforç i nosaltres estem molt contents per que la gent ens ho valora.

Ressalten també els avantatges del seguiment d’una dieta mediterrània, un tipus de dieta que des de fa segles pauta tradicionalment l’alimentació dels països banyats pel Mar Mediterrani. Els beneficis d’aquest model d’alimentació són molt destacables per a evitar malalties cardiovasculars, càncer o altres patologies

Ismael Prieto, Propietari: Avui dia està molt de moda el tema de la dieta mediterrània. A la majoria dels seus menús hi ha algun peix, sigui el peix blau que és molt saludable pel tema del omega 3, el marisc que també el rebem molt viu…de varietat n’hi ha moltíssima.

Hi podrem trobar tot tipus de peix: des del peix blau, com podria ser la sardina, la tonyina, el salmó o el verat, que són rics en àcids grassos com l’omega 3; el peix blanc com ara el bacallà, el llobarro o el lluç, amb una mínima aportació de greixos i amb una gran quantitat de proteïnes, minerals i vitamines; fins a tot tipus de marisc, com ara musclos, gambes i llagostins.

A més dos dels seus productes estrella són el morro de bacallà ja dessalat i un pop bullit de molt bona qualitat.

x